суботу, 4 лютого 2017 р.

Зустріч випускників - 2017



Щороку в першу суботу лютого в ліцеї звучить дзвінок і на порозі виявляються не хлопчики й дівчатка, а зовсім дорослі чоловіки і красиві жінки. Цей день зветься Днем зустрічі випускників, коли давно закінчили школу учні, розпрощавшись з юністю, знову приходять в рідні стіни, щоб побачити знайомі обличчя, дізнатися того, з ким сидів 7 років за однієї ліцейської партою, вручити квіти і обсипати словами подяки улюбленого класного керівника.
Вечір зустрічі нагадує про юність, перше кохання, перше визнаннях і поцілунках, записках через парти, дошки, і кнопках на стільці вчителя. Навіть через роки, приходячи в ліцей, колишні учні ніби занурюються в дитинство, дають один одному обіцянки, обмінюються новинами. Хтось хвалиться, як поїхав за кордон, хтось як ростить дітей, займається бізнесом або творчістю. Вся атмосфера свята просякнута спогадами і всюди звучить «А пам'ятаєш?», «Як ти»? »,« Де живеш? »,« Діти є? » і т.д.
День зустрічі випускників - це традиція, що переходить з одного ліцейського покоління до іншого. Одночасно веселе і сумне свято показує нам як швидкоплинний час, як пролітають року і змінюються люди. Причому з кожним торжеством це відчувається все більше і більше. Але зате такий захід - це відмінний привід побачити знову колишніх друзів, подруг, сусідів по парті і просто провести приємний вечір в колі колись близьких людей.
До Нових зустрічей !!!











Немає коментарів:

Дописати коментар