суботу, 7 грудня 2019 р.

Ліцейський бал - 2019


Ліцейський бал - 2019
Ліцейські традиції - це перш за все звичаї, які оберігаються і підтримуються колективом і передаються від одного покоління учнів до іншого. Емоційний вплив традицій посилюється завдяки тому, що вони захоплюють не тільки своїм змістом, але і оригінальною формою, тим, що відрізняє наш ліцей від інших навчальних закладів. Традиції складають основу стилю ліцею, а стиль створюється не відразу. Кожна традиція має свою історію. Одним з проектів є «Ліцейський бал».07 грудня відбувся «Ліцейський бал – 2019». У цей день все незвично. Дами в бальних сукнях. Кавалери в костюмах і фраках. Все на балу, як тоді в 19 столітті: Розпорядники запросили ліцеїстів 11-х, 10-х, 9-х класів, Господар і Господиня вітали всіх гостей. Ліцейський бал був присвячений танцювальній музиці епохи 18, 19. 20 століть, вічного символу романтизму, цього живого, поетичного, ніжного танцю, під назвою ВАЛЬС. За традицією ліцейський бал відкривають юні дебютанти, дівчата і юнаки, які перший раз в житті беруть участь у великій світській події. У нашому ліцеї число учасників балу збільшується з кожним роком. Ось і сьогодні ми вітаємо новачків, ліцеїстів 8-А та 8-Б класів!  Як прекрасно виглядали восьмикласники в урочистій ході та танці дебютантів!
Наш бал відкритий! І відповідно до традиції балу, оголошено перший церемоніальний танець, Полонез!Після відкриття балу урочистим полонезом, ліцеїсти демонстрували своє танцювальне мистецтво: «Вальс-гавот» змінив «Кембриджський вальс», вальс Па д'Еспань і знову, Вальс-міньйон. Французька кадриль стала улюбленим танцем наших ліцеїстів після балу, присвяченого французькій культурі. І на їхнє прохання цей танець тепер виконується щорічно. Прекрасно виконали ліцеїсти Великий Фігурний вальс і знову «Віденський вальс», «Повільний вальс». Кожен номер супроводжувався слайдами. І ось головний момент балу - для всіх гостей подарунком став традиційний конкурс «Міс і  Містер Ліцейський бал - 2019»! 7 пар претендентів танцюють вальс і тільки одна буде переможцем, а інші нагороджені за номінаціями.
Міс і Містер «Ліцейський бал-2019»Лохматов Олексій та Попова Поліна 11-А клас Звичайно, говорити про бали можна із захопленням! Ліцей живе спогадами про бали і чекає наступних. Для нас важливий не тільки емоційний результат. Сьогодні в ліцеї формується нова традиція, затребувана всіма учасниками освітнього процесу. Наш бал дозволяє в комплексі вирішувати завдання освіти і виховання ліцеїстів у процесі їх власної діяльності.



Немає коментарів:

Дописати коментар